Onze kandidaten

Onze kandidaten voor de weg vooruit

Met genoegen stel ik onze kandidaten van CD&V Erpe-Mere voor. Met deze groep vragen we uw stem om verder te mogen bouwen aan een Erpe-Mere waar het goed is om te wonen, te leven en te werken. Ons team bestaat uit ervaren bestuurders en aanstormend talent. Zij willen zich inzetten en beschikbaar zijn voor alle inwoners en voelen zeer goed jullie noden aan.

Ik ben ook trots op onze nieuwe kandidaten die zich voor het eerst aan de kiezer voorstellen en die hun talenten zullen inzetten voor de uitbouw van onze gemeente. Alle generaties zijn vertegenwoordigd in ons team. We willen immers rekening houden met de zorgen van alle inwoners. Studenten, alleenstaanden, gezinnen met kinderen, medioren én senioren.

We hebben een programma opgesteld in een duurzaam budgettair kader. Met de belastingmiddelen, die jullie als inwoners ter beschikking stellen, gaan we zorgzaam om. We investeren maar willen er ook voor zorgen dat we rondkomen zonder de belastingen te moeten verhogen. Ons programma kan je hier raadplegen

Samen met mijn medekandidaten engageer ik mij om de komende 6 jaar opnieuw het beste van onszelf te geven om met z’n allen te werken aan de verdere uitbouw van Erpe-Mere als een aangename leef-, woon- en werkgemeente voor elke inwoner. Daarvoor vragen wij uw steun en stem op 14 oktober 2018.

Vergeet ook de CD&V-lijst voor de provincieraad niet. Ook op hen kan Erpe-Mere immers rekenen voor ondersteuning bij het beheer van onze waterlopen en de uitbouw van het fietspadennetwerk.

Hugo De Waele, uw burgemeester
Lijsttrekker CD&V Erpe-Mere