Programma 2019-2024

Verkiezingsprogramma 2019-2024 CD&V Erpe-Mere
Met CD&V kiezen voor de weg vooruit!

Verder bouwen aan een Erpe-Mere waar het goed is om te wonen en te leven

Graag stel ik u samen met mijn medekandidaten het verkiezingsprogramma van CD&V Erpe-Mere voor. Wij engageren ons om de komende 6 jaar opnieuw het beste van onszelf te geven en om samen met de verenigingen en inwoners van Erpe-Mere te werken aan de verdere uitbouw van Erpe-Mere als aan een aangename leef-, woon- en werkgemeente. Een overzicht van alle kandidaten kan je hier vinden.

Ik kan met tevredenheid terugkijken op het verkiezingsprogramma dat we jullie 6 jaar geleden voorstelden: het is gerealiseerd! Het enige wat ik moet vaststellen is dat het niet altijd zo snel ging als we wensten. Een aantal projecten staan letterlijk nog in de steigers.

Ons nieuwe programma is opgesteld in een duurzaam budgettair kader. Met de belastingmiddelen die jullie als inwoners ter beschikking stellen, gaan we zorgzaam om. We investeren, maar zorgen er tegelijk voor dat we de belastingen niet moeten verhogen. Dat is opnieuw onze duidelijke ambitie voor de komende zes jaar.

Ik ben ook tevreden met de resultaten die we boekten inzake veiligheid: de woningdiefstallen dalen duidelijk. Ook inzake elektronische dienstverlening is de balans positief. Als gemeentebestuur zijn we mee met onze tijd: steeds meer diensten worden ook elektronisch aan onze inwoners aangeboden.

Graag nodig ik u uit om het verkiezingsprogramma van CD&V Erpe-Mere verder te ontdekken. We delen ons programma op in 9 beleidsdomeinen waarvoor we telkens een aantal actiepunten formuleren. Lees snel verder en laat u inspireren door onze ideeën.

Met alle vragen en suggesties kan u steeds terecht bij mezelf of bij mijn medekandidaten.

Uw burgemeester – lijsttrekker CD&V Erpe-Mere
Hugo De Waele